RSS

Köszönőlevelek

Levelek Tagirhoz

„Szerettünk volna kisbabát, de nem sikerült négy éven át. Szervi bajt nem találtak, úgynevezett pánikbetegségemet eredménytelenül nyugtatózták. Tagir előre megmondta, hogy mikorra számíthatunk eredményre, tizenhárom kezelés után terhes lettem, nyugodt, boldog kilenc hónap után 1994. január 14-én született meg kislányunk.”

„Vesekövem, magas vérnyomásom volt. Az orvosi kezelés hat hónapja alatt panaszaim csak erősödtek. Felkerestem Tagir urat, kilenc kezeléssel panaszmentessé tett, vérnyomásom is tökéletes.”
„Porckorongsérvvel egy éve lettem beteg, kórházban, szanatóriumban voltam, de sajnos, nem használt. Tagir háromszor kezelt, most tünetmentes vagyok.”

„Gennyes középfültő-gyulladásom erős fájdalommal, sok váladékkal járt. Bal fülemben ciszta keletkezett, amit az orvosnő szerint ki kellett volna kaparni. Igen erős vírusölő gyógyszert szedtem, de nem nagyon javult az állapotom. Tizenöt kezelést kaptam Tagirtól, ezek során gyenge voltam, szédültem, de végül rendbe jöttem.”

„Pajzsmirigytúltengés, fejfájás, szívritmuszavar, emésztési problémák, ráadásul még nagyon meg is fáztam. Az erős gyógyszerektől rosszul lettem. Megfogadtam Tagir tanácsait, most sokkal jobban érzem magam.”

„A lábam erősen fájt, a combomon elszíneződés jelentkezett két éve, később a gerincemben is jelentkezett a fájdalom. A kivizsgálás szerint trombózis volt a lábamban. Tagir meggyógyított, újjászülettem.”

„Kétdioptriás szemüveget viseltem, látásom erősen romlott tovább. A gyógyító négy kezelése után szemüveg nélkül olvasok, ha fáradt vagyok, akkor is elég a 0,5 dioptriás lencse.”

„Ultrahang 6×8 centiméteres cisztát mutatott ki a jobb vesémben és egy 25 milliméteres követ az epehólyagban. Kilenc kezelés után a ciszta eltűnt, az epekő 11 milliméteresre csökkent.”