RSS

KISKEGYED 2007. július 10. 16. évfolyam 28. szám Energiával műt Tagir, a léleksebész

KISKEGYED
2007. július 10. 16. évfolyam 28. szám

Energiával műt Tagir, a léleksebész


„Őseim tudása azokból az időkből származik, amikor az orvosi címet az elért eredmények adták”, mondja a léleksebész. Tagir Abdull al Bulgary 17 éves magyarországi működése vagy csodák sorozata, vagy természeti törvények alkalmazása. Esetleg mindkettő.

Az embertől emberre irányított energia gyógyító alkalmazását a titokzatosság fátyla fedte, ráadásul a volgai bulgárok hajdan elismert rendszerre a másfél ezer éves orosz elnyomás alatt majdnem elfelejtődött. Majdnem…. – mosolyog Tagir (48).

Üldözték, de használták

A szovjet kémek a ’70-es évek elején, a hidegháborúban telepatikus üzeneteket küldtek Amerikából haza, ezeket a honvédelmi minisztérium különös ügyosztályán dekódolták. Az osztályvezető egy volgai bulgár nő volt, akinek képességeit mutatta az is, hogy az energiájával programozott rozs, kukorica jóval gyorsabban és nagyobbra nőtt a nem kezelt szomszédosnál. A kísérlet dokumentálandó az asszony fényképezni Tagirt, az unokaöccsét kérte. A kamasz bújta a tudományos könyveket… Csakhogy a Szovjetunió fű alatt használta, ám hivatalosan ádázul üldözte az esztraszenzoritikát. Tagir restaurátori, aztán régészeti szakon szerzett diplomát, tanított, de közben vizsgálta-próbálgatta a bioenergetikát, a népi gyógyászatot. Első sikerét Kazanyban, az anyósán érte el: kikúrálta máj-és epeproblémáit, légzési nehézségeit. Egyre többen kérték segítségét, egyre többet tapasztalt. A hobbiból a peresztrojka idején lett hivatás, amikor elszerződött az első kijevi kórházi természetgyógyász-osztályra.

A műszer megmutatja

A modern műszerek elképesztő jelenségeket mérnek: jógi mélymeditációban leállítja agyhullámait; egy képalkotó berendezés megjeleníti, hogy az agy mely területe aktivizálódik egy topmodell és mely a feleség fotójának felmutatásakor; bizonyos szavakra pedig az agy úgy válaszol, mint egy orvosságra. Vagyis a gyógyszerrel egyenértékű, esetleg hatékonyabb a lélekgyógyászat – és nincsenek mellékhatásai.

Levelek Tagirhoz

„Szerettünk volna kisbabát, de nem sikerült négy éven át. Szervi bajt nem találtak, úgynevezett pánikbetegségemet eredménytelenül nyugtatózták. Tagir előre megmondta, hogy mikorra számíthatunk eredményre, tizenhárom kezelés után terhes lettem, nyugodt, boldog kilenc hónap után 1994. január 14-én született meg kislányunk.”
„Vesekövem, magas vérnyomásom volt. Az orvosi kezelés hat hónapja alatt panaszaim csak erősödtek. Felkerestem Tagir urat, kilenc kezeléssel panaszmentessé tett, vérnyomásom is tökéletes.”
„Porckorongsérvvel egy éve lettem beteg, kórházban, szanatóriumban voltam, de sajnos, nem használt. Tagir háromszor kezelt, most tünetmentes vagyok.”
„Gennyes középfültő-gyulladásom erős fájdalommal, sok váladékkal járt. Bal fülemben ciszta keletkezett, amit az orvosnő szerint ki kellett volna kaparni. Igen erős vírusölő gyógyszert szedtem, de nem nagyon javult az állapotom. Tizenöt kezelést kaptam Tagirtól, ezek során gyenge voltam, szédültem, de végül rendbe jöttem.”
„Pajzsmirigytúltengés, fejfájás, szívritmuszavar, emésztési problémák, ráadásul még nagyon meg is fáztam. Az erős gyógyszerektől rosszul lettem. Megfogadtam Tagir tanácsait, most sokkal jobban érzem magam.”
„A lábam erősen fájt, a combomon elszíneződés jelentkezett két éve, később a gerincemben is jelentkezett a fájdalom. A kivizsgálás szerint trombózis volt a lábamban. Tagir meggyógyított, újjászülettem.”
„Kétdioptriás szemüveget viseltem, látásom erősen romlott tovább. A gyógyító négy kezelése után szemüveg nélkül olvasok, ha fáradt vagyok, akkor is elég a 0,5 dioptriás lencse.”
„Ultrahang 6×8 centiméteres cisztát mutatott ki a jobb vesémben és egy 25 milliméteres követ az epehólyagban. Kilenc kezelés után a ciszta eltűnt, az epekő 11 milliméteresre csökkent.”

Rákot nem!

Rövid, néma fohásszal kezdődik a kezelés – Isten segít. „A pácienshez ne nyúlj se kézzel, se energiával, se gyógyszerrel diagnózis nélkül!” – figyelmeztetnek a bulgár orvosok. Tagir most Andrea külsejét vizsgálja összevont szemöldökkel: fej, kéz, láb, gerinc, bőr, haj, köröm, szem…
- Nem normális energiaáramlás, alkalmazkodnak a csigolyák, az ujjak, lassan minden testrész. Formájuk elbeszéli a belszervek állapotát – magyarázza.
Aztán nyakánál alátámasztva 15 fokban hátraengedi az álló fiatal nőt, és teste körül gyorsan körző fejjel energiaspirált indít el az extraszensz. A gerinc mellett ható fő energiacsatorna változásait színes röntgenképként látja.
- Izgulsz? Tudom, nehéz. Lazíts! – Tagir a múltba néz, évre pontosan mondja, mikor és mi történt Andreával, ami mostani problémáinak okozója.
- Rossz élmény, nagy megrázkódtatás, lélekvírus. Hiába kerülsz új és új helyzetbe, a vírus mindet meghibásítja majd. A baj után pár hónappal sorskorrekció: kisműtét. Évtized múltán teljes programcsere, nagy operáció, sok kezelés. Egy kezelés egy ár. Öt perc vagy másfél óra. Eredmény kell vagy hosszúság? Ha látom, nem megy – nem vállalom, skizofréniát, előrehaladott rákot nem tudok orvosolni.

Andrea a gyógyítóról

„Jé, ez a sportos pasi a gyógyító? – csodálkoztam a szobába lépve. Köntösben, pláne munka közben már nem maradt kétségem. Minden szervi elváltozásomat, évek óta kezelt vagy mostanában felfedezett betegségemet pontosan felsorolta, tökéletes a diagnózis. Mikor megmondta, ki és hol bántott, az villámcsapás volt – bennem is összeállt a kép. Kezeléskor a tenyere hideg, de forró energiamezőt bocsátott rám, ami mozgott, liftezett, járt bennem, körülöttem. Szédültem, de nagyon könnyűnek éreztem a testem. A végén minden bánat, feszültség felszakadt belőlem, zokogni tudtam volna – mégis mosolyogtam, mert totál jól lettem. Nézd, minden ráncom kisimult. Mintha most is velem lenne…”

Bulgár recepttár

Speciális gyakorlatsorok a különféle betegségekre reggel és este, végül hideg vizes zuhanyozás, nem a mennyiség, a rendszeresség a lényeg. Diéta, kezelések, légzőgyakorlatok, ima.


Comments are closed.