RSS

ELIXÍR Magazin: Tagir Abdull Al Bulgary tisztánlátó

ELIXÍR Magazin
1998. május 111. szám

Tagir Abdull Al Bulgary
tisztánlátó

Tagirt gyakran hívják természetgyógyászati rendezvények előadójának. Legutóbb egy kozmetikai kongresszuson beszélt arról, hogy az arc és a test különböző jegyei miként árulkodnak egészségi állapotunkról. Megtudhattuk, hogy egy-egy szemölcs vagy anyajegy mennyi mindent jelez, s azt is, hogy tenyerünk nemcsak sorsunkat „rejti” magában, hanem nyomon követhetők belőle régebbi vagy éppen most zajló betegségeink is. A legnagyobb érdeklődést azonban az a módszer keltette, amellyel energiavédelmet teremt a betegségek ellen. Ha a páciens vizsgálatakor érzi, hogy annak sejtjei rossz információt tárolnak, javaslatot tesz egy ilyen energiavédelmi kezelésre. Véleménye szerint ezzel sok betegség megelőzhető, hiszen a rossz információt tároló és továbbító sejtek működése egy idő után kihat a szervezet egészére, a vérkeringésre, az egyes szervek munkájára, míg egy idő után megjelennek a betegségek.
Az eljárás során természetes méhviaszt forrósít fel, s azt a beteg gerincének magasságában a feje fölött tartott hideg vízzel teli edénybe csorgatja. Hogy pontosan hová kell tartani az edényt, azt tisztánlátó képessége alapján határozza meg. Az elmélet szerint a páciens testéből folyamatosan áramlik a negatív „rossz” információ, melyet ez a viaszréteg elnyel, s ezáltal törlődik. Ugyanakkor a sejtek felé pozitív energia áramlik, amely azokat a normális működésre készteti.
Tagir szerint nagyon tanulságos egy-egy ilyen kezelés „eredményének” (a vízbe csorgatott, megmerevedett viaszréteg hátoldalának) tanulmányozása. Ő legalábbis sok mindent ki tud olvasni belőle, legfőképpen azt, van-e további energetikai-pszichikai védelemre szüksége a hozzáfordulóknak. Hiszen érdemesebb a bajokat megelőzni, mint szembenézni velük.

Rendelési idő: hétfő, kedd, csütörtök, péntek: 11.30-15 óráig


Comments are closed.